Es desperta de matinada i es troba un home amb un ganivet a sota el llit a València

La jove es va despertar cap a les 05.00 i quan es va aixecar, va trobar l'agressor
Llit
L'agressor estava sota el llit armat amb un ganivet   | Cedida

Aquest dimarts de matinada, cap a les 05.00 hores, s'ha produït un fet terrorífic en un dels barris del sud de la Ciutat de València. Una noia, que resideix molt prop del Mercat d'Abastos, es va llevar de matinada per a anar al lavabo i, en aquell moment, hva veure com un home amb un ganivet a la mà sortia de sota el seu llit i li va demanar que no cridés.

 

La noia, espantada per aquesta escena de pel·lícula de por, va poder alliberar-se sense ser ferida quan ell li va demanar que li obris la porta del carrer per poder escapar-se, cosa que ha fet i, d'aquesta manera, ha pogut respirar tranquil·la. Un cop segura, la jove ha avisat a Emergències i, tot seguit, ha arribat la policia a l'escena.

 

Segons sembla, tal com ha informat 'Levante', l'agressor era un lladre que havia entrat a l'habitatge per les reixes del comerç de sota situat sota el balcó de la víctima, que viu amb una companya de pis. Les hipòtesis policials apunten que el lladre va entrar a la casa de matinada, va robar alguns objectes i diners –que les noies han denunciat com a robades– i quan va intentar escapar-se per la porta principal, no va poder, ja que havien tancat amb pany i clau.

 

Per desgràcia per al delinqüent, un home d'uns 45 anys i vestit amb roba fosca, quan es va amagar sota del llit d'una de les noies, ella es va despertar cap a les 05.00 de la matinada. Per això, segurament improvisant, quan ella es va llevar, ell va aprofitar per a sortir del lloc a on s'amagava i amenaçar-la perquè el deixes marxar. Era l'única manera que tenia de poder escapar-se ràpidament de la ratera a on s'havia ficat.

 

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari