Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Incendi a Sant Boi de Llobregat

Desplegament massiu de Bombers per un greu incendi a Catalunya: enorme columna de fum

Protecció Civil ha ordenat el confinament preventiu als barris propers de la localitat

Greu incendi a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat. Les flames s'han originat en una indústria de la localitat situada al carrer de la Riera Roja. Tal com informa el cos de Bombers, l'avís del succés s'ha produït a les 16:26 hores d'aquesta tarda de dilluns. Així ho ha informat el mateix cos de Bombers a través del seu compte de Twitter.

«Incendi a Sant Boi de Llobregat on cremen pneumàtics d'una indústria. No hi ha treballadors a l'interior de la nau, que se situa al carrer de la riera roja. 12 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballem per extingir l'incendi».

Tot i la gravetat de l'incendi, tal com informa el cos, no hi havia cap treballador a l'interior de la nau. D'aquesta manera, segons les primeres informacions, cap persona hauria resultat ferida per les flames. A hores d'ara els Bombers encara treballen per tal de contenir el foc. 

Dotze dotacions dels Bombers treballen des de quarts de cinc de la tarda d'aquest dilluns per apagar un incendi en una nau de pneumàtics a Sant Boi de Llobregat. L'immoble està situat al carrer de la Riera Roja i en el moment de l'inici del foc no hi havia treballadors a l'interior.

«Els Bombers de la Generalitat entre les quals trobem vehicles d'autoescala, la Unitat de Col·lapses Estructurals (GREC), la Unitat de Riscos Tecnològics (GRIT) i el Grup de suport Operatiu (GROS). També comptem amb el suport dels Bombers de Barcelona».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Confinament preventiu

A banda dels Bombers de la Generalitat, els Bombers de Barcelona també actuen al succés. El foc està completament desenvolupat, i atès que a l'interior hi ha cautxú, provoca una columna de fum visible des de molta distància. Protecció Civil ha activat el pla d'emergències Procicat en la fase de prealerta.

També s'ha ordenat el confinament preventiu als barris propers de Sant Boi i també de Cornellà de Llobregat. Així ho ha informat Protecció Civil a través de les xarxes socials. 

«Confinament preventiu als barris propers dels municipis de Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat, a causa de la columna de fum».