Desplegament policial especial a l'estació de Sants: els Mossos ho confirmen però asseguren que no hi ha amenaça concreta

Els Mossos d'Esquadra han activat un dispostiu especial a Sants però neguen cap amenaça concreta

Diversos agents a l'exterior de Sants, aquesta mateixa tarda. | Ruben Novoa

Alarma a Barcelona després de l'atemptat terrorista de Londres del passat dimecres, en què van morir 4 persones i 29 van resultar ferides. Un missatge d'alerta ha començat a córrer a través de WhatsApp i d'altres xarxes socials aconsellant que no es passi per l'estació de Sants de Barcelona. «Bon dia!!! Si entre avui i demà heu d'anar a Barcelona, eviteu Estació de Sants», diu l'avís. Diverses persones han fet cas a aquest comentari i han mostrat preocupació. 

CatalunyaDiari.cat, però, ha pogut confirmar que els Mossos d'Esquadra no tenen constància de cap alerta, ni en aquesta estació ni en cap punt de la ciutat de Barcelona i que no hi ha perill, tot i això sí que han confirmat que hi ha un dispositiu de control en marxa i reforçat a Sants. En un tuit, la policia catalana ha confirmat que seguien les vigilàncies preventives a l'estació de Sants amb més agents. A l'estació s'ha reforçat la vigilància amb agents d'intervenció i també d'ordre públic. Diverses furgonetes de l'ARRO i de la Brimo s'han desplegat a l'entorn d'aquesta cèntrica estació de Barcelona. També estan activades patrulles d'agents d'Informació (de paisà), de Seguretat Ciutadana i agents de subsol, encarregats de la vigilància de la xarxa de clavagueram, tal com ha pogut saber aquest mitjà.

Catalunya en nivell 4 sobre 5 d'alerta terrorista

Catalunya es troba en alerta 4 des de l'atemptat de Charlie Hebdo a París i, en conseqüència, s'ha convertit en un fet habitual que grups d'agents patrullin amb armes llargues, especialment en llocs de molta afluència com són les estacions. Per tant, tot i que és una imatge usual a l'estació de Sants, la gent no s'ha de preocupar perquè es tracta només d'una mesura preventiva. No hi ha cap motiu que, avui i demà, impedeixi l'activitat normal en aquest indret tan concorregut de la capital catalana.

El missatge que s'ha enviat durant tot el matí i que els Mossos asseguren que és fals:

Aquesta és la informació falsa que corre a través de les xarxes | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari