Detenen a dos homes per lligar tres persones i ficar a la banyera un invàlid per robar

Els lladres es van apoderar d'un vehicle, un telèfon mòbil i 1.200 euros

Material utilitzat pels lladres i requisat pels Mossos d'Esquadra. | Mossos

Dos homes han ingressat a la presó per la seva participació en un robatori violent a Organyà (Lleida) en què, al costat d'altres persones, van lligar dues dones i un treballador en una granja i van anar a l'habitatge de propietària de l'explotació on van ficar a banyera el seu marit, que pateix una severa invalidesa. Els Mossos d'Esquadra han informat en un comunicat aquest dimecres que els dos arrestats van facilitar tota la informació logística necessària perquè els dos homes pendents de detenir poguessin consumar el robatori, en què els lladres es van apoderar d'un vehicle, un telèfon mòbil i 1.200 euros.

Els fets van passar el passat 8 de setembre al voltant de les 07.00 hores, quan dues dones van arribar a una granja propietat d'una d'elles i dos homes, vestits amb granotes de color verd i amb les cares ocultes amb passamuntanyes, les van assaltar i van lligar, i van fer el mateix amb un treballador de la granja que acabava d'arribar.

Durant les primeres indagacions policials, els investigadors van poder identificar un dels lladres a partir d'un turisme que estava aparcat prop de la granja els dies anteriors al robatori. El detingut es va presentar a dependències policials el 9 de setembre per denunciar que li havien sostret el seu cotxe particular el dia abans, però després de contradir-se diverses vegades, va dir que el dia 8 de setembre cap a les 05.30 hores s'havien presentat en el seu domicili dos homes que li havien ofert 200 euros per conduir-los a una zona pròxima a Organyà.

Els agents, que van concloure que els dos arrestats van tenir participació en els fets, ja sigui amb la col·laboració d'altres persones que portessin a terme el robatori mentre ells els proporcionaven transport i cobertura o participant directament, ja tenen identificades les altres persones que van participar.


Comentaris

envia el comentari