Detenen a Mollet l’oncle de la noia que va aparèixer lligada a un arbre a València

La jove estava dormida i tenia la boca tapada amb un mocador a la boca

Un home ha estat detingut a Mollet del Vallès en relació amb la noia que van trobar lligada a un arbre a prop del cementiri de Catarroja, municipi molt pròxim a València. La noia estava adormida i tenia la boca tapada amb un mocador quan dues persones que passejaven per la zona la van veure cap a les vuit del vespre. La jove va ser traslladada a l'Hospital La Fe de València on van comprovar que no es trobava en estat greu. La noia havia denunciat el seu oncle diverses vegades i, per això, la Guàrdia Civil va treballar en la hipòtesi que ell havia estat el responsable de l'agressió.

L'home va ser localitzat aquest dimarts a Mollet i va poder ser detingut i acusat d'haver lligat la seva neboda i d'infringir una ordre d'allunyament que tenia sobre ella. Ell es defensa dient que en el moment dels fets estava treballant en una obra a Barcelona. En declaracions al 'Levante-EMV', la noia ha explicat que va ser ell qui la va atacar: «Va agafar un ganivet, me'l va posar a la panxa i em va dir, 'Aquesta nit tu dorms aquí'».

Per la seva banda, la germana de la víctima creu que està mentint: «El meu oncle està treballant en una obra a Barcelona des de fa un mes. És impossible que estigués aquí. Té testimonis que el van veure a més de 300 quilòmetres a aquesta hora». A més, apunta que la seva germana «no està bé. Hauria d’estar en un centre».  La mare de la noia també creu que la seva filla té problemes i està mentint: «M'odia per haver-la deixat al Marroc amb quatre anys i portar solament a la seva germana. Diu que la vam portar fa un any, només viu per fer-nos la vida impossible. Diu que no podré dormir mai tranquil·la».


Comentaris

envia el comentari