Detenen un alumne per apunyalar diversos cops la seva professora a València

Tot ha començat quan la docent ha començat a repartir les notes
IES la Misericòrdia
L'agressor ha pujat al terrat i ha amenaçat de tirar-se | Maps

Este dimecres de matí, cap a les 10.00, la Policia Nacional ha detingut a un menor de 15 anys després de pegar-li unes ganivetades a la seua professora en l'IES la Misericòrdia de la Ciutat de València. Segons pareix, tot ha començat quan la professora ha repartit les notes. Quan els companys de classe han presenciat l'agressió, li han tirat objectes a l'agressor perquè s'aturés.

 

L'agressió ha tingut lloc quan la professora repartia les notes

Cap a les 09.20, segons avança el diari 'Levante', la professora ha repartit les notes de l'avaluació i, en eixe moment, l'alumne s'ha alçat i li ha pegat unes quantes ganivetades en el muscle a la professora. Els altres alumnes, companys de classe de l'agressor, li han tirat cadires i altres objectes fins que ha parat i ha fugit corrents de l'aula, pujant al terrat de l'escola.

 

Quan la policia ha arribat, el xic estava assegut en la vora del terrat amenaçant de tirar-se. Després de les negociacions amb un agent especialitzat de la Policia Nacional, l'adolescent ha tirat el ganivet en terra i s'ha entregat sense resistència.

 

Quant a la víctima, una dona de 40 anys, ha sigut traslladada a l'Hospital General Universitari de València per les ferides greus que ha patit. Tot i que, per sort, no li ha tocat cap punt vital i ha pogut ser atesa per una ambulància de Suport Vital Bàsic. El menor està en les dependències policials del Grup de Menors (GRUME) ara mateix.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari