Mossos d'Esquadra

Detenen l'autor del robatori d'un rellotge valorat en 25.000 euros a Barcelona

La víctima, un turista alemany, ha estat assaltat de bon matí mentre passejava per l'avinguda Litoral

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres el presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a Barcelona. Els agents han rebut l'avís que un turista alemany acabava de ser víctima d'una estrebada, cap a les sis del matí, prop de l'avinguda Litoral, al districte de Sant Martí de Barcelona.

La policia ha rastrejat la zona i ha localitzat un home, de 37 anys i origen marroquí, que responia a la descripció de la víctima. En l'escorcoll se li ha trobat el rellotge, valorat en 25.000 euros i ha quedat detingut.

Creix la inseguretat a Barcelona

En només quatre dies l'àmbit metropolità de Barcelona ha registrat diverses incidències greus que han fet créixer la inseguretat entre veïnes i veïns. A més del robatori amb força d'aquest matí, diumenge a la matinada, una noia va patir una agressió sexual tornant de les festes de Gràcia, ahir al matí una brutal baralla entre joves alarmava els veïns de l'Hospitalet i poc després es produïa el robatori d'un Aston Martin valorat en 239.000 euros al districte de Sants-Montjuïc; aquesta matinada, Sant Adrià del Besòs ha registrat fins a catorze contenidors i un vehicle cremats intencionadament.

Tot plegat un problema alarmant i sostingut en el temps que clama una solució immediata en forma de més presència i eficiència policial, així com penes més dures per als reincidents que evitin que tornin a ser protagonistes d'incidències al carrer.

També et pot interessar...