rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un camioner de mercaderies perilloses molt begut s'accidenta a la C-32 a Sitges

El vehicle va fer la tisora i va quedar entravessat a l'autopista poc després de sortir d'un peatge

 El camioner va donar una taxa de 0,95 mil·ligrams per litre en aire expirat, sis vegades més que la permesa | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat un camioner de mercaderies perilloses accidentat a la C-32 a Sitges, al Garraf, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol, ja que sextuplicava la taxa permesa. És un home de 52 anys i nacionalitat ucraïnesa.

 

El seu vehicle va fer la tisora i va quedar entravessat a l'autopista poc després de sortir del peatge de Sitges, en sentit Tarragona. Això passa en girs accidentals de la cabina de camions articulats, quan es bloquegen les rodes de fre perquè el vehicle circula a graqn velocitat. El semiremolc va perdre la posició per darrere i va quedar situat al costat de la tractora. Els fets van passar a les 16.55 hores al quilòmetre 34 i, sortosament, no en va resultar cap persona ferida ni cap altre vehicle es va veure implicat en l'accident.

 

 

Va marcar sis vegades més que la taxa d'alcohol permesa

Aquests tipus de delictes poden comportar una pena de presó de tres a sis mesos  | Cedida.

 

Els agents van observar que el conductor presentava símptomes clars de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Va donar una taxa de 0,95 mil·ligrams per litre en aire expirat, sis vegades més que la permesa en aquest tipus de transport, que és 0,15. El vehicle va quedar immobilitzat en el lloc de l’accident i a disposició del conductor quan es trobés en condicions de poder tornar a conduir. 

 

  

  

El detingut va passar a disposició judicial el diumenge davant del jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, que va dictar la seva llibertat amb càrrecs. Aquests tipus de delictes poden arribar a comportar una pena de presó de tres a sis mesos, una multa de sis a dotze mesos o també treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En qualsevol dels casos, es castiga amb la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors durant el termini d’un a quatre anys.

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris