Detenen a deu guàrdies civils en una operació contra el tràfic de drogues a Alacant

L'operació sobre els agents s'ha desenvolupat a València, Múrcia i Cadis

Imagen de la Guardia Civil.
Imatge de la Guàrdia Civil | Cedida

Dinou persones, deu d'elles guàrdies civils, han estat detingudes per la seva presumpta relació amb el tràfic de drogues, en una operació desenvolupada a Alacant, València, Múrcia i Cadis, segons un comunicat de l'institut armat. També s'ha investigat a set persones més per la seva suposada implicació en aquesta trama.

En aquesta operació, denominada Sakura, s'han desmantellat tres laboratoris domèstics i artesanals d'elaboració de cocaïna i s'han intervingut 200 grams d'aquesta droga, substàncies químiques, precursors, premses i altres productes necessaris per tractar i adulterar la cocaïna.

L'inici: la denúncia d'un ciutadà

A més, s'han decomissat una arma, 25.000 euros en metàl·lic i gran quantitat de material informàtic i de telefonia mòbil. L'operació es va iniciar arran d'una denúncia presentada per un ciutadà en la qual posava en coneixement les presumptes activitats d'aquest grup.

Segons la nota de premsa, les recerques practicades per la Guàrdia Civil d'Alacant han finalitzat amb la detenció de nou homes de nacionalitats espanyola, belga, anglesa i colombiana, integrants suposadament d'un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, així com de deu guàrdies civils, i la recerca d'altres set persones.


Comentaris

envia el comentari