Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detenen una dona a Sils per apunyalar al pit el seu marit després d'una discussió familiar

L'home es recupera a l'hospital i no es tem per la seva vida

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada una dona a Sils, a la comarca de la Selva, per apunyalar al pit el seu marit, que es recupera a l'hospital i no es tem per la seva vida. Ho ha avançat aquest diumenge el 'Diari de Girona', que ha explicat que l'home s'ha presentat al centre cívic del municipi ja ferit i llavors s'ha avisat els cossos policials.

La víctima ha estat atesa per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) d'una punyalada a la zona del pit esquerre. La dona ha estat detinguda al domicili que comparteix amb el seu marit, no gaire lluny del centre cívic de Sils. Víctima i agressora tenen uns 60 anys i segons les autoritats no hi ha antecedents ni denúncies prèvies per violència de gènere.

Després de la seva detenció, la presumpta agressora passarà pròximament a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

La pel·lícula dels fets

Al voltant de dos quarts de dotze de la passada nit, el marit ja ferit s'ha presentat al centre cívic del municipi per demanar alguna cosa per beure. Les persones que estaven en la terrassa s'han sorprès en veure l'home ensangonat i han avisat la Policia Local de Sils i els Mossos d'Esquadra.

En arribar els cossos de seguretat al bar de l'equipament municipal, s'ha donat avís al SEM, que han atès l'home d'una punyalada a la zona del cor, tot i que no era molt profunda. La víctima ha estat traslladada en ambulància a un centre sanitari, on ha passat la nit i es recupera favorablement de l'apunyalament.

Per la seva banda, la dona ha estat localitzada al domicili del matrimoni, no gaire lluny del centre cívic, on ha estat detinguda i els Mossos han recuperat un ganivet de cuina, l'arma amb què s'hauria produït l'apunyalament. Segons fonts properes a la investigació, la presumpta agressora ha explicat als agents que havia clavat la ganivetada al seu marit després d'una discussió familiar, de la qual no han transcendit els motius.