Els Mossos d'Esquadra detenen dos rapers relacionats amb la presumpta violació de la discoteca 'Razzmatazz'

Han estat interceptats a l'Aeroport del Prat, i la policia ha decidit portar-los a comissaria per evitar que fugissin als Estats Units

Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz'
Imatge de l'exterior de la sala d'espectacles 'Razzmatazz' | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos rapers per la seva presumpta implicació en la violació d'una jove a la discoteca 'Razzmatazz' de Barcelona, per evitar que puguin fugir als Estats Units. Les dues persones havien estat citades a declarar a comissaria aquest dilluns, però no s'han presentat, i en el moment de la detenció es trobaven a l'Aeroport de Barcelona. Després de ser detinguts, els dos artistes han estat traslladats a comissaria. 

El relat de la jove no coincideix amb les imatges de les càmeres

Amb tot, la policia continua investigant els fets, i aquest dilluns han estat interrogats diversos testimonis de la suposada violació. A més a més, també s'han analitzat les imatges de les càmeres de seguretat, per comprovar si coincidien amb el relat de la jove, tot i que encara no hi ha cap causa judicial oberta. De fet, les primeres conclusions indicarien que el relat de la menor no coincideix amb el material audiovisual.

Segons el programa 'Espejo Público' d'Antena 3, la jove ja hauria posat cinc denúncies similars en altres ocasions, però en tot els casos es van considerar falses. Ara, haurem d'esperar que avanci la investigació dels Mossos d'Esquadra per saber què va passar realment en aquell reservat.

La suposada violació hauria tingut lloc al 'backstage'

Els fets van tenir lloc durant la matinada del passat divendres 1 de juny a la discoteca Razzmatazz de Barcelona. Segons la versió de la menor, després del concert, un dels integrants del grup la va convidar a un dels espais reservats. Llavors, va entrar un altre grup de persones per sorpresa i van acabar penetrant-la i obligant-li a fer fel·lacions.

Una amiga de la noia, davant l’estupefacció i la sorpresa de l’ocorregut, ja va contactar de matinada amb els Mossos d’Esquadra. La suposada víctima va passar tota la nit a l’Hospital Clínic de Barcelona, on els Mossos li van prendre declaració.

La discoteca condemna els fets

Des del primer moment, els responsables de la sala treballen enèrgicament amb els Mossos i han mostrat el seu rebuig i compromís amb resoldre el cas: «La sala Razzmatazz està adherida a ‘No Callem’, un protocol contra les agressions i abusos sexuals en espais d’oci nocturn impulsat per l’Ajuntament de Barcelona».


Comentaris

envia el comentari