Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades

Els Mossos detenen dues persones per vendre drogues sintètiques a domicili

Els arrestats operaven a Sant Antoni, Les Corts i en l'entorn de les tres xemeneies del Poble Sec

Els Mossos d'Esquadra continuen lluintant contra el tràfic de droga a Catalunya. En aquest marc, el cos policial català va detenir un home i una dona, de 31 i 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar a finals de maig.

Tot plegat, però, es remunta a mitjans de març. En aquell moment, els Mossos van rebre un avís que es traficava amb drogues en un immoble a l'Eixample. L'avís també indicava que, des d'allà, es distribuïa a diversos punts de la ciutat.

Va ser llavors quan la policia catalana va iniciar una invetigació. Això va portar als agents a localitzar un pis al barri de Sant Antoni de Barcelona. D'allí es venia i es distribuïen cocaïna, marihuana, MDMA o Ketamina. 

L'arrestat encarregat d'aquell pis també es movia en patinet per trobar altres compradors o venedors. Tot i això, l'home no operava sol: tenia una sòcia. 

Una de les principals sòcies era una dona d'un pis a les Corts, que es desplaçava a altres domicilis per portar droga. Sobretot ho feia a l'entorn de les tres xemeneies del Poble Sec.

A mitjans d'abril, els investigadors van poder identificar la dona quan sortia del pis per fer repartiments a domicili. Li van intervenir diverses quantitats de drogues sintètiques i marihuana.

Operatiu per detenir-los

Quan els Mossos van tenir suficient informació, van procedir a detenir els dos sospitosos. Això va passar el passat 27 de maig. Els agents van entrar als respectius domicilis per escorcollar-lo i arrestar els responsables de 'negoci'.

En l'escorcoll dels pisos s'hi van trobar petites quantitats de cocaïna, LSD, MDMA o Ketamina, i marihuana. També es van intervenir 3.260 euros en bitllets fraccionats, bossetes de plàstic per fer els embolcalls i bàscules de precisió. També van intervenir cinc telèfons mòbils.

Els dos detinguts, de 31 i 25 anys, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el 29 de maig.

En un vídeo publicat a les xarxes socials dels Mossos d'Esquadra, es pot apreciar el moment de l'entrada als pisos. Allí hi troben diverses drogues i el material necessari per traficar amb elles. Finalment, acaben detenint els dos investigats.