Detenen el fill d'Ortega Cano per pegar a un policia

Fernando Ortega ha estat arrestat aquesta matinada per colpejar un agent que va anar a un habitatge on se celebrava una festa
José Fernando Ortega Mohedano, durant un judici | Victor López (EFE)

 

Fernando Ortega Mohedano, el fill adoptiu del torero José Ortega Cano, ha estat arrestat aquesta passada matinada a San Sebastián de los Reyes (Madrid), acusat d'haver colpejat intencionadament un policia local durant una festa privada en un habitatge. El fill del destre està pendent de ser citat per a un judici ràpid, segons han confirmat fonts policials.

Un veí va ser qui va avisar la Policia Local al voltant de les cinc de la matinada queixant-se del soroll que feien a la festa que no el deixava dormir. Poc després diversos agents de la Policia Local van arribar al lloc dels fets i van intentar evitar que el xivarri acabés. Quan els agents van trucara la porta, segons la versió policial, va sortir el fill del torero i va començar a increpar-los. Segons els agents va agredir-ne un d'ells, empenyent-lo i assestant-li dos cops de puny. José Fernando va ser detingut immediatament i acusat d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat.

 

Aquesta no és la primera detenció del jove, per aquesta raó va ser traslladat immediatament a la comissaria del Cos Nacional de Policia d'Alcobendas, on després de comunicar-li que està pendent d'un judici ràpid, ha estat posat en llibertat a primera hora del matí.