IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Detenen a un fotògraf a Cadaqués que gravava a les models mentre es canviaven

Una de les noies l'ha denunciat després d'observar càmeres ocultes al vestidor

Agent dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses han atrapat al fotògraf | Cedida

Un fotògraf ha estat detingut a Cadaqués després que els Mossos d'Esquadra confirmessin que enregistrava a noies, a qui feia fotografies, quan es canviaven al vestidor. D'aquesta manera, l'home ha passat a disposició judicial pel delicte de descobriment i revelació de secrets, pel qual s'imputa als qui graven imatges íntimes sense consentiment. També s'està investigant sobre la difusió d'aquestes, la qual representaria un altre delicte.

Els agents de la comissaria de Roses han rebut l'advertència d'una de les models que treballaven per l'investigat. Aquesta va observar com l'enregistraven en secret, pel que va denunciar al fotògraf. Ara, la policia es troba en recerca d'altres possibles víctimes que hagin patit un abús similar. De moment, diverses s'han posat en contacte amb els agents, encara que no existeixen proves sòlides.

Utilitzava càmeres ocultes

Els primers informes han determinat, de moment, que l'home tenia dues càmeres ocultes a les zones que servien de vestidor de roba per les models. D'aquesta manera, podia gravar-les mentre es canviaven. A més, també s'ha detectat que el detingut compta amb un bolígraf amb càmera, el qual s'utilitza per enregistrar imatges sense el coneixement de la persona que és gravada.

Fins al moment, els membres dels Mossos d'Esquadra s'han emportat diversos aparells de l'investigat, tots ells de caràcter informàtic, com són l'ordinador, el llapis de memòria, el disc dur extern i el telèfon mòbil. Pròximament s'iniciarà una anàlisi del contingut que disposen, on es determinarà si, efectivament, l'investigat hi contenia imatges íntimes, a més de poder determinar la identitat de les afectades.

Les diferents plataformes utilitzades pel fotògraf per promocionar el seu material, totes elles a les xarxes socials, mostren fotografies de les models amb roba interior o en banyador. En algunes d'elles, també es veuen menors que han col·laborat amb ell. Les investigacions determinaran si també es va prendre imatges íntimes d'aquestes, cosa que podria incrementar la gravetat del delicte.


Comentaris

envia el comentari