Detenen un home a Castelló per matar el pare de la seva parella i ferir la seva filla

El presumpte agressor va apunyalar diverses vegades l'home fins a provocar-li la mort

Policia
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Policia Nacional.  | Cedida

La Policia Nacional ha detingut un home de 46 anys i veí de Castelló de la Plana, a la Comunitat Valenciana, després de matar presumptament el pare de la seva exparella i ferir la filla d'aquesta, segons han informat fonts policials. 

Segons sembla, l'home hauria anat aquest dimarts, 27 de març, al domicili del pare de la seva exparella, la qual es troba, actualment, interna en un centre d'acollida per a dones que han sigut víctimes de violència de gènere. De fet, el crim es va produir un dia després que la dona el denunciés per amenaces de mort. 

Va ser llavors quan, enmig d'una discussió, el presumpte agressor hauria apunyalat l'home amb una arma blanca provocant-li la mort. Tanmateix, hauria ferit la filla de la seva exparella, de 21 anys, la qual va ser trasllada a l'Hospital General de Castelló amb diverses ferides d'arma blanca en una de les mans. 

L'agressor es trobava en cerca i captura 

El detingut i presumpte autor del crim es trobava en cerca i captura per la policia després de la denúncia interposada aquest mateix dilluns, 26 de març, per la seva exparella, la qual l'acusava d'amenaçar-la de mort. 
 

Així doncs, i després de la denúncia, la Policia Nacional va establir un dispositiu de recerca i va enviar la víctima a un refugi d'acolliment com a mesura de protecció, segons fonts de la investigació. Tanmateix, val a dir que el detingut també comptava amb una ordre d'allunyament des que ella el va denunciar.

 

L'avi va morir per salvar la seva néta

Tanmateix, fonts policials han explicat que l'autor del crim hauria entrat al domicili i que hauria ferit primer a la filla, qui hauria obert la porta. L'avi, en sentir els crits de la seva néta, va córrer cap a l'entrada i va forcejar amb l'agressor, qui li va acabar propiciant diverses ferides amb arma blanca, una de les quals li van provocar la mort immediata.

D'altra banda, l'agressor també hauria resultat ferit durant els fets, encara que els investigadors no han precisat com es van produir les seves ferides o si han estat de gravetat.


Comentaris

envia el comentari