Detenen un home per defensar a trets la seva plantació de marihuana a l'Empordà

L’home tenia milers de plantes a casa seva, a Cantallops

La plantació de marihuana que han desmantellat els Mossos d'Esquadra estava valorada en més de 15.000 euros
Els Mossos han detingut l'home que va disparar els trets acusat d'un delicte de tràfic de drogues | Mossos d'Esquadra

A quarts de tres de la matinada d’aquest dilluns, segons la investigació policial, dos homes van intentar entrar en una masia on hi havia un cultiu de marihuana a Cantallops, a l'Alt Empordà, però van ser sorpresos pel propietari del Mas Llobet, nom de la finca, qui va intimidar als delinqüents mostrant-los una escopeta. Un dels lladres va fugir però l’altre, que havia entrat al recinte per robar la droga, va acabar ferit amb un tret al peu.

Quan els Mossos d’Esquadra van arribar van detenir el presumpte autor dels trets, un home de nacionalitat espanyola, acusat de tràfic de drogues, ja que els agents, a l’interior del mas, van trobar una plantació amb un miler de plantes situades en una àrea del recinte que anteriorment havia estat una granja. Pel que fa al lladre ferit, va haver de ser traslladat a l’hospital Trueta i atès per SEM. Ambdós assaltants eren de nacionalitat marroquina.

Descobreixen una plantació de marihuana en una casa de Sitges, al Garraf
Descobreixen una plantació de marihuana en una casa de Sitges, al Garraf | Mossos d'Esquadra

 

Descobreixen una plantació de marihuana en una casa al Garraf

Sorprenent troballa de droga en un domicili de la comarca del Garraf on havia saltat l’alarma per robatori. Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 36 i 52 anys i veïns de Sitgesper ser els responsables d’una plantació de marihuana ‘indoor’ en una casa d’una urbanització del citat municipi.

La policia els va arrestar el passat 26 d’abril, quan va fer una entrada i registre en aquest domicili, després que una patrulla hi hagués acudit per fer una comprovació amb una alarma de robatori i hagués constat l’existència d’una gran plantació en l'interior de la casa situada en una urbanització de Sitges.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra que va accedir al domicili va trobar un total de 493 plantes en avançat estat de creixement. Dies més tard, una nova entrada va descobrir una altra instal·lació de 700 plantes amagades al soterrani, més una tercera sala en una casa contigua amb 906 plantes.


Comentaris

envia el comentari