Els Mossos d'Esquadra realitzen un control rutinari a Tarragona

Detenen un home per clavar una ganivetada al coll a un familiar enmig del carrer a Barcelona

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic i en principi està fora de perill

Nou succés de pel·lícula al centre de Barcelona. Un succés que, per sort, no ha acabat en mals majors. I és que, aquest dilluns a la tarda, dia 12 de juliol, un home ha estat detingut per apunyalar al coll a un altre enmig del carrer a la capital catalana. 

Com dèiem, malgrat l'espectacularitat de l'atac, la víctima va poder ser atesa i en principi es troba fora de perill. Poc després de l'agressió, els Mossos d'Esquadra van poder detenir a l'autor. Un autor que, segons les primeres investigacions, seria familiar de víctima.

Detingut per clavar una ganivetada a un familiar enmig del carrer a Barcelona

Aquest dilluns a la tarda, dia 12 de juliol, un home ha estat detingut com a presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa. Se l'acusa d'haver apunyalat al coll a un noi de 27 anys i, posteriorment, haver-se fugat. L'agressor, de 43 anys, era membre de la mateixa família que la víctima, sent tots dos de nacionalitat romanesa.

El tràgic succés va tenir lloc el mateix dilluns, cap a dos quarts de set de la tarda, a l'avinguda Carrilet, al districte de Sants - Montjuïc de Barcelona.

Els Mossos el busquen l'agressor i l'atrapen gràcies a la descripció de la víctima i dels testimonis de l'atac

Així doncs, tenint en compte la franja del dia, els Mossos no van tardar a rebre l'avís sobre la discussió que s'estava produint enmig del carrer d'aquest barri barceloní. Una vegada els agents de la policia catalana es van personar al lloc dels fets, l'agressor ja s'havia fugat i no es trobava a la zona.

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Clínic, on en principi es troba fora de perill

Tot i això, gràcies a la descripció de la víctima i dels testimonis va permetre als agents dels Mossos d'Esquadra trobar el presumpte agressor i detenir-lo. Pel que fa a la víctima, va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM) i, posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital Clínic de la capital catalana. Una vegada allí, es va poder comprovar que es troba fora de perill.