Detenen 'in fraganti' un pederasta que estava abusant d’un menor a Girona

Els fets han ocorregut a la localitat de Salt

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest passat divendres, 13 de gener, a un home al que van sorprendre a la seva casa de Salt, a Girona, mentre abusava sexualment d’un menor de 15 anys. Un veí de la zona va alertar als Mossos d’Esquadra en veure que sortien amb massa freqüència joves diferents i tots amb aspecte de ser menors d’edat. Per aquesta raó, els agents van detenir al presumpte  pederasta, de 33 anys i nacionalitat hondurenya, que en les pròximes hores passarà a disposició judicial.

Segons expliquen els investigadors, es sospita que l’home contactava amb els joves a través de Facebook, on creava perfils falsos que utilitzava com ham per a les seves víctimes. Tal com explica el Periodico, solia enviar invitacions a menors, i després de guanyar-se la seva confiança els proposava quedar per veure’s. En alguns d’aquests perfils falsos utilitzava una identitat femenina, utilitzant noms com Valeria, Amor o Laura.

Cal destacar que el sospitós acumula diverses ordres d’allunyament d’altres menors. Tot i que, en aquest cas encara no existeix cap denuncia per part de la víctima, l’arrestat serà processat per la Fiscalia, ja que al tractar-se d’un menor d’edat, podrà ser acusat. Segons la normativa, l’edat mínima per mantenir relacions sexuals consentides és de 16 anys. El detingut s’enfronta a un delicte d’abús sexual.


Comentaris

envia el comentari