Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El tiktoker Naim Darrechi

Detenen l'influencer espanyol Naim per problemes amb la policia

El jove hauria participat aquest dissabte en una festa il·legal celebrada a la Plaça de la Drassana amb 350 persones més

La coneguda plataforma Tik Tok torna a estar sota el focus mediatic després de la detenció de Naim Darrechi, un famós tiktoker nascut l'any 2002 a Palma de Mallorca.

L'influencer ha estat detingut aquest dissabte, 22 de maig, per no respectar les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de la Covid-19. Naim, de 19 anys, ja compta amb gairebé 7,2 milions de seguidors en el seu perfil d'Instagram i amb un total de 26 milions a Tik tok.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La polèmica d'una festa il·legal

En aquesta ocasió no s'ha donat a conèixer per la seva popularitat a les xarxes socials, sinó per haver participat en una festa il·legal. Tanmateix, el tiktoker va participar en un esdeveniment celebrat a la Plaça de la Drassana amb 350 persones, on la Policia Local es va veure obligada a intervenir. 

Ara bé, el mallorquí no és el primer famós que és enxampat saltant-se les normes i sense donar exemple davant una situació tan delicada com la que estem vivint.

Naim Darrechi ha revolucionat el món de les xarxes socials convertint-se en un dels tiktokers amb més seguidors. Va donar-se a conèixer l'any 2016 en la comunitat de Musicaly, que més tard va acabar derivant en Tik Tok. Es va fer famós pel seu característic sentit de l'humor, però també ha acabat tractant temes tan polèmics com l'avortament.

En el rànquing d'aquestes plataformes, en aquests moments se situa entre els dotze joves espanyols que compten amb una xifra superior a set milions de seguidors a l'app, seguit d'altres coneguts com Twin Melody o Jordi Koalitic. Instagram, Tik Tok, YouTube... aquest mallorquí està triomfant a totes les xarxes socials. Un noi amb ànsies de ser reconegut dins d'aquest món i que está fent tot el possible per destacar entre els 'influencers' més coneguts. 

D'altra banda, l'any 2016 va escriure un llibre sota el títol 'Muy personal', que es basa en notes de veu del mateix protagonista.

Tot i això, la seva imatge ha estat tacada després de ser detingut la nit de dissabte als seus 19 anys per participar en una festa alcohòlica multitudinària a la Plaça de la Drassana. Tanmateix, ha estat molt criticat per molts dels seus seguidors, ja que no entenen que participi en una festa amb 350 persones quan estem en plena pandèmia. Així doncs, el tiktoker haurà d'assumir les conseqüències.