rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Detenen un jardiner per esquarterar homosexuals i amagar-los en tests a Toronto

La policia no descarta que pugui tractar-se d'un assassí en sèrie
Bruce McArthur, el jardiner que assassinava homosexuals | Cedida

 

Bruce McArthur és el jardiner que va ser detingut a la ciutat de Toronto, al Canadà, acusat d'assassinar a dos homes, Selim Esen i Andrew Kinsman, de 44 i 49 anys respectivament. Segons la policia americana, McArthur també va ser l'autor de 3 assassinats més: el de Majeed Kayhan, de 58 anys; el de Soroush Mahmudi, de 50 anys; i el de Dean Lisowick, de 47 anys. 

 

Es tracta d'un jardiner de 66 anys i principal sospitós dels cinc assassinats, els quals la policia contempla que no siguin els únics. Tots els casos es caracteritzen per l'esquarterament dels cossos de les víctimes, les quals acabava amagant en tests. Tanmateix, la policia americana està investigant més jardins on MrArthur podria haver treballat, a la recerca de més víctimes. 

La policia no descarta que es tracti d'un assassí en sèrie

Tanmateix, la policia americana no descarta que pugui tractar-se d'un assassí en sèrie. Tot i que les primeres investigacions van descartar aquesta hipòtesi, els últims indicis no descarten aquesta alternativa. I és que totes les víctimes presenten un tret en comú: les víctimes freqüentaven ambients homosexuals. 

 

D'altra banda, molts veïns de la zona han criticat els agents de la Policia de Toronto, sobre els quals lamenten que no hagin escoltat les múltiples denúncies que es van presentar durant els últims mesos per la desaparició de diversos homes homosexuals. 

 

Imatge d'arxiu de Bruce McArthur | Cedida

 

Així doncs, i després de sentir-se pressionats per la població nord-americana, els agents van esbrinar quina era la relació entre els desapareguts i Bruce McArthur: tots els assassinats van tenir lloc al barri gai de la ciutat. Per aquest motiu, la policia va considerar que el motiu dels assassinats estava relacionat amb la seva tendència sexual. 

A la recerca de més víctimes

Finalment, i després de les investigacions i les evidències sorgides, la policia americana es planteja que aquests cinc assassinats no siguin els únics de McArthur. Així doncs, ja s'ha començat a investigar a 30 propietats en les quals ha treballat el jardiner, on podrien trobar-se més víctimes. 

 

A hores d'ara, la Policia de Toronto ja ha confiscat un total de dotze tests de grans dimensions, semblants a les que va utilitzar l'assassí per amagar els cossos de les víctimes. Uns tests en els quals es busquen evidències i on es realitzaran identificacions d'ADN, amb l'objectiu de determinar si el sospitós pot ser acusat per l'assassinat de les víctimes. 

Comentaris