rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detenen una jove de 15 anys per apunyalar una altra de 13 a la porta d'un col·legi d'Almeria

Un enfrontament que va acabar amb les famílies implicades
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional. | CNP

 

Agents de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional d'Almeria, a Andalusia, han detingut aquest divendres, 26 de gener, una noia de 15 anys acusada d'apunyalar presumptament a una altra de 13 durant una baralla al barri de La Chanca-Pescadería. 

 

La víctima de la suposada agressió va patir una ferida per arma blanca a l'espatlla, segons informa el mitjà local 'La Voz de Almeria'. Els fets, que van tenir lloc al migdia, van provocar un gran desplegament policial, ja que la baralla entre les menors va derivar en una discussió entre els membres d'ambdues famílies. 

 

Segons el citat mitjà, el primer incident va tenir lloc al pati del col·legi públic La Chanca el passat dimarts 23 de gener. Va ser llavors quan el mateix centre va trucar al 091 demanant a la policia que intervingués en la discussió, on hi havien implicats diversos menors d'edat. 

Un enfrontament amb adults implicats

Una hora més tard, i ja fora del recinte, es va produir un altre enfrontament entre les noies i altres persones majors d'edat, moment en el qual la menor de 13 anys va resultar ferida per arma blanca a l'espatlla i l'esquena. La víctima va ser traslladada a l'hospital per rebre assistència mèdica urgent, tot i que les seves lesions són lleus.

 

Finalment, la policia ha arrestat a la jove de 15 anys acusada de ser l'autora d'una agressió amb arma blanca, exactament amb un ganivet que hauria agafat de la cuina de casa seva. D'altra banda, no consten que es detingués a cap dels adults presents durant l'enfrontament. 

 

A hores d'ara, la investigació continua oberta, malgrat que la jove acusada dels fets, assegura que va actuar en defensa pròpia, ja que la víctima va aparèixer amb una fulla d'afaitar amb intenció d'atacar-la. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris