Detenen un jove per agredir la seva exparella enmig del carrer a Catalunya

El noi, de 21 anys, ha estat detingut per la Policia Local de Platja d'Aro

Nou cas de violència masclista a Catalunya. Per sort, aquesta vegada no s'ha de lamentar cap víctima mortal. Tot i això, un noi ha estat detingut per agredir la seva exparella enmig del carrer a la localitat de Platja d'Aro, a la comarca del Baix Empordà. Gràcies a l'avís d'un testimoni, la Policia Local d'aquesta població van poder arrestar el jove, de 21 anys, que comptava amb diversos antecedents per agredir la mateixa víctima.

Agressió enmig del carrer

Tot plegat va tenir lloc a l'avinguda Cavall Bernat de Platja d'Aro, a la comarca del Baix Empordà. Un testimoni va trucar al telèfon d'emergències 112 per avisar que havia vist un home agredint una noia al carrer. La Policia Local de la localitat va rebre l'avís poc després d'un quart de dues de la matinada del dissabte al diumenge i els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Una vegada van arribar a l'avinguda Cavall Bernat, els agents van trobar la víctima de l'agressió amb diversos senyals a la cara. La noia, que també té 21 anys, els va explicar que havien estat parella durant un temps, però que ja no estaven junts. Després d'escoltar el seu testimoni, se la va derivar als serveis mèdics. Segons les informacions policials, cap dels dos és veí del municipi del Baix Empordà i tot apunta que es van trobar casualment i va començar una discussió, que va acabar amb l'agressió del noi a la seva exparella.

El noi, amb antecedents, acaba detingut

Així doncs, la Policia Local de Platja d'Aro va procedir a localitzar l'agressor per tal de detenint-lo. Una vegada arrestat, els agents van comprovar que el noi, de 21 anys, ja comptava amb diversos antecedents similars. I és que el jove ja havia agredit en dues ocasions més a la víctima. 

Aquesta agressió arriba després d'una setmana negra a Catalunya pel que fa a la violència masclista. I és que, la setmana passada es van produir dos crims que, a l'espera de concretar-se les respectives investigacions, tot apunta que es tractaria d'un doble assassinat masclista. Un d'ells es va produir al Creixell, a la comarca del Tarragonès, i l'altra Corbera de Llobregat, al Baix Llobregat.


Comentaris

envia el comentari