Detenen una jove i requisen 452 plantes de marihuana a Figueres

Les plantes se sumen a les 330 que es van localitzar dimarts gràcies a un incendi en el pis on estaven emmagatzemades

El mosso es trobava fora de servei quan va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una dona gran
Els Mossos d'Esquadra han comissionat 452 plantes en un dispositiu a Figueres | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han organitzat aquest matí un dispositiu a la zona oest de Figueres, a l'Alt Empordà on han requisat 452 plantes de marihuana en dos pisos del Culubert. Al dispositiu han participat els agents de l’ARRO i la Unitat d’Investigació i de seguretat ciutadana que han fet entrades en dos habitatges. Al primer, situat al carrer Josep Bonaterra, hi ha trobat un total de 333 plantes de 50 centímetres i dues habitacions preparades per al cultiu. En el segon habitatge, ubicat al carrer Maria Llavanera, hi ha descobert dues habitacions amb 59 i 60 plantes cadascuna.

Arran d’aquesta descoberta la policia ha detingut una noia de 21 anys, de nacionalitat francesa i resident al barri, per la seva presumpta vinculació amb les plantacions però els Mossos  mantenen la investigació oberta i no descarten més arrestos. Aquestes 452 plantes de marihuana se sumen a les 330 que es van localitzar aquest dimarts a causa d’un incendi en un pis dels anomenats habitatges sindicals. Les flames van deixar tres persones ferides menys greus i van obligar a desallotjar diversos veïns de l’edifici. Fonts municipals van atribuir, des d’un primer moment, els fets a un problema elèctric vinculat al frau.

marihuana
Desmantellen un punt de cultiu de marihuana amb més de 800 plantes a Figueres | Mossos d'Esquadra

 

Desmantellen un punt de cultiu de marihuana a Figueres

Aquest no és el primer cop que es requisen plantes de marihuana a Figueres. A finals de gener, els Mossos d’Esquadra van desmantellar un punt de cultiu de marihuana on hi havia emmagatzemades més de 800 plantes. El pis on van trobar 849 plantes de marihuana està situa al mateix barri del Culubert de la ciutat. A l’interior del pis també s’han trobat 32 làmpades, 34 transformadors, dues caixes de llum i un ventilador, tots ells repartits en diverses habitacions.

D'altra banda, els treballadors de la companyia elèctrica d’Endesa van confirmar l’existència de sis connexions fraudulentes enganxades a la xarxa general de subministrament elèctric. Arran els fets, els mossos han procedit a la detenció d’un home que ja tenia una ordre judicial pendent per conduir sense carnet i per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. A més, estava sent investigat per dos presumptes robatoris que havia comès fa pocs mesos.


Comentaris

envia el comentari