Detenen un jove de 18 anys a Sant Celoni per robar 25 ordinadors portàtils de l'Institut Baix Montseny

Els Mossos d'Esquadra demanen la col·laboració ciutadana per recuperar-los

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys i veí de Sant Celoni, al Vallès Oriental, com a autor del robatori de 25 ordinadors portàtils de l’Institut Baix Montseny del municipi.

Segons fonts dels Mossos, els fets van tenir lloc durant la matinada del 12 de juny, quan el jove es va endur els ordinadors, valorats en prop de 9.500 euros. Els agents també investiguen un menor de 17 anys per un delicte de recaptació, és a dir, comprar i/o vendre a baix preu objectes sabent que són robats.

Els Mossos no descarten més detencions

Els Mossos van reble la informació d’un veí del municipi a qui el presumpte autor dels fets li hauria confessat la participació en el robatori i li hauria ofert dos ordinadors portàtils robats, amb l’escut de la Generalitat. Així doncs, i a partir d’aquesta informació, els agents van iniciar una investigació sobre aquest jove que va ser enxampat prop de casa seva en possessió de dos dels ordinadors robats.  

Un cop va declarar a dependència policials i va lliurar els setze portàtils més que havia amagat en un garatge aliè a la seva propietat, el jove va quedar en llibertat. La investigació, que encara continua oberta, ha permès identificar tres persones més relacionades amb els fets i no es descarten futures detencions.

Tanmateix, els Mossos demanen la col·laboració ciutadana per tal de localitzar la resta d’ordinadors sostrets, els quals presenten el logotip de la Generalitat i dades del departament d’ensenyament gravats amb làser.


Comentaris

envia el comentari