Detenen l'agressor sexual que va obligar una dona a fer-li una fel·lació a Girona

És un jove equatorià de 27 anys, veí de la ciutat i que ja acumula antecedents per delictes similars

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'agressor sexual que va obligar una dona a fer-li una fel·lació a l'Eixample de Girona. La policia ha arrestat el sospitós, un jove equatorià de 27 anys, al seu domicili de Girona. El detingut ja té antecedents per delictes similars. L'agressió sexual va tenir lloc la matinada de diumenge. La víctima anava per uns dels carrers de l'Eixample quan l'agressor la va abordar, la va amenaçar i la va forçar a fer-li una fel·lació. Després, va fugir. La dona va denunciar els fets al cap d'unes hores a comissaria i la policia va obrir una investigació per localitzar el sospitós. Ara, gràcies a les gestions fetes pels investigadors, els mossos l'han pogut arrestar aquest dimecres.

L'agressió sexual va tenir lloc la nit de dissabte a diumenge. La víctima caminava de matinada per uns dels carrers del barri de l'Eixample quan l'agressor la va abordar i la va obligar a fer-li una fel·lació. El sospitós, un jove equatorià de 27 anys amb antecedents per delictes similars, va fugir ràpidament del lloc.

Poques hores després, durant el matí del diumenge, la víctima va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. La policia va obrir una investigació i aquest dimecres ha pogut detenir el sospitós a casa seva, a Girona mateix.


Comentaris

envia el comentari