Detenen a un lladre en Aspe que s'havia deixat la cartera amb la documentació a on entrà a furtar

Un home va vore com el lladre saltava el mur del camp de futbol i s'amagava en els camps

Cartera
L'home es va deixar la cartera amb la seua documentació en un dels locals | Freepik

Un home ha sigut detingut este dijous per la Guàrdia Civil en Aspe, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, després de deixar-se la cartera amb la seua documentació en un dels locals a on havia furtat. 

Segons ha avançat 'Información', els fets es van produir el diumenge passat, 8 de setembre, quan un testimoni va donar l'avís després de vore a l'home saltar el mur del camp de futbol mentres intentava fugir d'un dels robatoris que havia comés, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Els agents van trobar al sospitós amagat entre matolls, després de fer una batuda per la zona.

L'home, de 49 anys, portava un passamuntanyes, guants, a més del material furtat. Més tard, una volta ja detingut, els agents de la Guàrdia Civil van rebre la informació de què s'havia produït un altre robatori en una tenda de material per a piscines, prop del camp de futbol.

Pel que pareix, l'home es va deixar la cartera oblidada en el local, pel que la Guàrdia Civil li va imputar un segon delicte de robatori. L'acusat està en llibertat provisional mentres que no se celebre el juí, després d'haver passat a disposició judicial.

En l'operació han participat efectius de l'àrea de prevenció de la delinqüència i de la d'investigació de la Guàrdia Civil d'Aspe, a més de la Policia Local.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari