rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detenen el menor d'Alacant que podria haver assassinat el seu germà a Alacant

Els fets han succeït a Alacant i s'haurien dut a terme després d'una forta discussió
Imatge de l'espai on s'ha produït el succés | Cedida

 

 

L'estat d'alerta i la tragèdia s'han instal·lat a Alacant aquest dilluns. Un nen de només 14 anys, de fet, ha estat detingut per la Policia Nacional després de —presumptament— haver-se desfet del seu germà gran de 19 anys després de propinar-li una punyalada.

 

El succés, a més, s'ha dut a terme al quart pis del número 37 del carrer Antares, al barri de La Florida de la població del sud de València. Així mateix, tot sembla indicat que ambdós haurien encetat una discussió que ha acabat a la cuina de la casa. Ha estat en aquest espai on, finalment, el menor ha propinat una punyalada al cor del seu germà

 

 

La policia ja ha detingut al menor

El succés, d'altra banda, s'ha registrat als volts de la 1 del migdia. Ha estat aleshores quan una trucada al 091 ha alertat al cos de Policia Nacional, que s'ha desplaçat ràpidament al lloc dels fets. 

 

Ja dins el recinte on s'ha produït la tragèdia, el menor ha estat detingut pel cos policial i aquest passarà a disposició de la Fiscalia de Menors d'Alacant a les pròximes hores. Fonts de la Policia, d'altra banda, han explicat que l'adolescent imputat no havia tingut problemes previs amb la justícia i, de fet, tampoc conservava cap tipus d'antecedent criminal.

 

La mare ha intentat reanimar al jove

El presumpte agressor, en aquest sentit, no ha tingut cap mena de mirament en confessar davant la Policia Nacional que era l'autor dels fets. Així mateix, la mateixa patrulla desplaçada a l'habitatge alacantí ha trobat a la mare practicant diverses maniobres de reanimació al jove de 19 anys. 

 

Acte seguit, però, la tasca ha passat a mans dels Serveis d'Emergències Mèdiques que acompanyaven a la Policia. Tot i això, les maniobres definitives han resultat infructuoses i el noi de 19 anys ha acabat perdent la vida a causa de l'encontre amb el seu germà.  

 

El carrer d'Alacant on ha ocorregut el terrible succés | Google Maps

 

 

L'àvia, ingressada amb un atac d'ansietat

Després de veure les conseqüències del terrible succés, l'àvia dels nois ha hagut de ser traslladada amb ambulància amb un gran estat d'ansietat. A hores d'ara, però, es desconeix quin és el seu estat de salut.

 

Finalment, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), a més, ha explicat que al pis del carrer Antares on s'han produït els fets, s'hi han desplaçat una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una altra unitat del servei d'ajuda mèdica urgent (SAMU)

Comentaris