Detenen militants d'Arran per protestar a la seu del PP

Arran i la CUP havien convocat una manifestació de suport el diumenge a la tarda i després d'aquesta els Mossos han detingut més militants

El Partit Popular de Catalunya ha denunciat Arran i la CUP per la protesta que hi va haver a la seva seu el passat 27 de març a Barcelona. A aquesta protesta hi van assistir vint persones de l'organització de l'esquerra independentista Arran Jovent, que van intentar ocupar la seu dels populars i els van citar a tots a declarar pels fets. A les onze del matí del 2 de juliol han detingut a un dels joves que hi van participar, per això la CUP i Arran han organitzat una concentració aquesta tarda a la comissaria de Les Corts i s'han dedicat a difondre aquest cas per les xarxes socials. Joan Coma, regidor de Capgirem Vic, s'ha pronunciat sobre la detenció del jove i ha publicat a les xarxes socials la seva opinió: «A tres mesos del referèndum desobedient. Vergonya».

Després de la manifestació que hi havia convocada en suport del militant detingut per protestar a la seu del Partit Popular català, l'organització independentista ha comunicat per les xarxes socials que estaven arrestant un altre membre. Els joves es trobaven al costat de la comissaria de Les Corts encara quan un grup de Mossos d'Esquadra ha sortit i ha detingut a un d'ells. 

Els Mossos d'Esquadra han detingut més persones de l'organització Arran per protestar | Catalunya Diari

 


Comentaris

envia el comentari