IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Detenen una parella per presumptes maltractaments al seu fill de 2 mesos a Mallorca

Els fets van tenir lloc el passat 24 de maig

Imagen de las lesiones que presentaba el niño.
Imatge de les lesions que presentava el nadó de 2 mesos. | Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut els pares d'un nadó de 2 mesos com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. Segons ha informat la Prefectura Superior de Balears, el menor presenta lesions compatibles amb mossegades humanes. 

El menor va ingressar el passat dijous, 24 de maig, a la unitat d'urgències de l'hospital de Manacor, municipi de Mallorca, després d'haver estat derivat del PAC. La seva mare l'havia portat, perquè li curessin els diversos hematomes que tenia el petit pel cos. 

Diversos hematomes compatibles amb mossegades i cops

Així doncs, i després de veure les lesions —possibles cops i mossegades—, els metges van activar el protocol adient en casos de maltractaments. Tanmateix, es va procedir a fer el corresponent part judicial i es va informar la Policia Nacional, la qual va observar que el menor presentava hematomes i mossegades al braç dret a l'alçada del colze, així com al braç esquerre a l'alçada del tríceps, a la part superior de l'esquena i un hematoma d'un centímetre al front.

En l'informe, els serveis sanitaris van senyalar que les lesions podrien haver estat provocades per mossegades humanes. De fet, els pares del menor no van poder explicar el perquè el seu fill presentava aquelles lesions, amb la qual cosa els agents els van detenir. 

Els detinguts ja han passat a disposició judicial i s'ha informat la Fiscalia de Menors, així com al Servei de Protecció de Família i Menors de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS).

Troben el cos d'un nadó en unes escombraries 

La setmana passada, els Mossos d’Esquadra informaven de la troballa del cos d’un infant en una planta de tractament de residus, a Montcada i Reixac. Els operaris de la planta van ser els que van trobar el cos sense vida del menor. Es tractava d'un nen de menys d'un any, el qual va ser trobat en una màquina de triatge i estava parcialment seccionat.


Comentaris

envia el comentari