IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Detenen uns pares per violar a la seva filla de 12 anys durant més de tres mesos

La policia ja ha detingut als pares de la víctima

Imagen de los dos padres acusados.
Imatge dels pares acusats. | Cedida

Notícies horribles les que ens arriben des de Rússia. Una parella de 35 anys han estat detinguts a la localitat russa de Volgogrado després que, presumptament, hagin violat repetidament a la seva filla durant més de tres mesos

La policia de l'estat rus, però, ja ha detingut als pares de la menor i ara se'ls posarà a disposició de la justícia. Als dos, de fet, els podria caure una pena d'uns 20 anys de presó. Tal com reporta 'Metro', la menor de 12 anys va ser víctima «d'horribles i freqüents» abusos des de desembre de 2016, fins a març de 2017.

Les acusacions

Així mateix, s'ha de destacar que el pare està acusat d'haver violat a la nena «un dia darrere l'altre», davant l'atenta mirada de la mare. D'altra banda, aquesta mateixa està acusada d'haver torturat sexualment a la seva filla utilitzant una joguina sexual. I és que, segons afirma el mitjà citat, es tracta d'un penis artificial.

A l'espera del judici que determinarà el futur del cas, els pares de la víctima ja han estat privats dels seus drets com a progenitors de la nena. Així, aquests han perdut la custòdia de la menor i aquesta serà atesa, a partir d'ara, pels serveis socials de la ciutat en qüestió. 

L'esgarrifosa declaració de la mare

La mare, de fet, no hauria deixat indiferent a ningú a en expressar: «Millor que ho fem nosaltres que un maníac sexual». La frase l'hauria pronunciat la mare durant l'interrogatori dels periodistes russos. 

Així mateix, la mare va relatar que ella també havia estat violada quan tenia 13 anys. D'aquesta manera, ella i el seu marit havien acordat «entrenar a la seva filla per preparar-la per a la vida adulta». 

La situació de la jove es va conèixer després que un metge detectés certs problemes en la menstruació de la petita. I és que aquesta, segons va especificar el professional, no era verge a la tendra edat de 13 anys i això va fer que aquest acabés avisant a la policia. La petita, acte seguit, va ser interrogada per la policia i aquesta va acabar expressant el calvari que estava vivint els darrers mesos. Finalment, la policia es va personar a casa dels pares i aquests van acabar declarant.


Comentaris

envia el comentari