Detenen el propietari d'un bar d'Esparreguera per tràfic de drogues

Entre altres llocs, amagava haixix i marihuana en una nevera instal·lada a la barra

Imatge d'un dels recipients amb droga amagats en el bar
Imatge d'un dels recipients amb droga amagats en el bar | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el propietari d’un bar d’Esparreguera per vendre droga en el seu local. L’home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, traficava amb haixix i marihuana que amagava en diferents llocs del local, com una nevera. La detenció va tenir lloc el passat divendres 5 d’octubre, després que agents de la comissaria de Martorell fessin una entrada administrativa al local.

Membres de la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Unitat d’Investigació de Martorell, de la Policia Local d’Esparreguera, de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA), de l’Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Unitat Canina van participar en l'operatiu. Aquest, però, no va ser tan gran com el que va tenir lloc el 2 d'octubre a un pis de Nou Barris a Barcelona

La droga era amagada en diferents llocs del bar 

Els agents van arribar a l’establiment al voltant de les vuit de la tarda per fer una entrada administrativa en horari d’obertura del bar. Un cop dins van identificar a totes les persones que es trobaven a l’interior de l’establiment, inclòs el propietari que en aquell moment era darrere de la barra.

Gràcies a la inspecció de la Unitat Canina, els Mossos d’Esquadra van localitzar diversos paquets de marihuana i haixix amagats per tot el local. Entre altres llocs, es van trobar substàncies estupefaents a l’interior d’una nevera que estava instal·lada a la barra del local. Per aquest motiu, el responsable de l’establiment va ser acusat d'un delicte de tràfic de drogues. 

6 clients també van ser denunciats per dur droga a sobre

La policia també va sancionar administrativament a 6 dels clients que eren al local per tinença de substàncies estupefaents. Els membres de l’URPA també van iniciar actes administratives perquè el local no tenia assegurança, no tenia un rètol a més de per falta d’higiene i per permetre el consum de drogues en el seu interior.

El detingut va passar a disposició judicial per ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Després de passar pels tribunals, l'home va quedar en llibertat amb càrrecs per decisió del jutge instructor.   


Comentaris

envia el comentari