Detenen sis menors per agredir sexualment una jove en un autobús

Els fets han tingut lloc a la ciutat marroquina de Casablanca
Captura del vídeo de l'agressió duta a terme per uns joves a Casablanca | Le 360

 

 Un grup d'adolescents d'entre 15 i 17 anys han sigut detinguts al Marroc acusats d'agredir sexualment una dona discapacitada durant el trajecte d'un autobús públic a la ciutat de Casablanca. Segons recull 'El País', els mateixos joves van gravar l'escena on es pot veure com toquen entre rialles les parts íntimes de la víctima mentre ella crida i plora angoixada demanant que la deixessin tranquil·la. El vídeo, compartit a les xarxes socials el passat diumenge, 18 d'agost, ha provocat una onada d'indignació entre els internautes, que han denunciat l'abús que va patir la jove, de 24 anys. 

Malgrat la cruesa de les imatges, ningú va fer res per ajudar la jove, una passivitat que ha sigut denunciada per l'associació 'No toquis el meu fill' a través d'un comunicat on alerten del «comportament bàrbar dels adolescents», així com de la «reacció passiva del conductor i la resta de passatgers». Per la seva part, la companyia d'autobusos, M'dina Bus, ha declarat al mitjà 'Le 360' que «els actes d'agressió no són comuns als autobusos i el conductor només devia haver sentit soroll. Sempre hi ha molt soroll als autobusos». Sembla que els adolescents van parar de tocar-la quan la jove va començar a fer crits molt aguts. 

 

 

«Els conductors són diàriament objecte d'agressions i amenaces. Veuen baralles entre grups de delinqüents i malfactors i en cap moment dubten en posar-se en risc per garantir la seguretat dels viatgers», explicava l'empresa, d'altra banda, a través d'un comunicat publicat a Twitter. Va ser també a través de les xarxes socials com les autoritats van tenir constància dels fets, que haurien tingut lloc el passat 18 d'agost, divendres, en un dels trajectes. Per mitjà de les xarxes socials, a més, els ciutadans de Casablanca han convocat una manifestació que se celebrarà el pròxim dimecres per mostrar el seu rebuig a l'agressió. Comentaris

envia el comentari