rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Detenen cinc turistes per marxar sense pagar d'hotels de luxe a Girona

Els turistes detinguts duien maquinària per falsificar targetes
Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra han procedit amb la detenció de cinc turistes britànics per haver fugit de diferents hotels de luxe de la demarcació de Girona sense pagar. Tot i que encara no s’ha pogut determinar la quantitat que aquests van eludir pagar, fonts policials asseguren que haurien marxat amb un deute d’uns 2.000 euros per hotel.

 

Els detinguts, en aquest context, han estat acusats de presumptes delictes d’apropiació indeguda, estafa, d’un delicte contra la salut pública i conducció temerària.

Els turistes duien maquinària per falsificar targetes

És una de les notes més sorprenents de tot plegat. Segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els turistes —quatre homes i una dona d’entre 27 i 29 anys— van ser detinguts en un hotel de luxe de Girona ciutat on no havien de fer el ‘check out’ en el ‘timing’ acordat prèviament.

 

 

Va ser aleshores quan els Mossos van optar per pujar a la seva habitació i van descobrir maquinària per falsificar targetes. Així mateix, els Mossos també van trobar-hi èxtasis, diverses claus de cotxe —que, prèviament, haurien robat— i ordinadors dels quals es desconeix el seu origen.

 

Finalment, el cos policial català també ha revelat a la seva nota que alguns dels detinguts van ser interceptats metre circulaven de forma temerària i amb vehicles robats.

Els Mossos no descarten més furts

Els Mossos d’Esquadra, finalment, han descartat que els robatoris no vagin més enllà, ja que la maquinària que duien els turistes era diversa. És per això, doncs, que encara no s’ha pogut determinar la quantitat d’hotels estafats pel grup de joves britànics.                  

 

Els turistes, finalment, són tots del Regne Unit; menys un, que és irlandès.