Detenen un avi després de cometre sis robatoris en sis dies a Barcelona

L'home ha atracar dues entitats bancàries, tres farmàcies i una perfumeria

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 71 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació, un d'ells en temptativa. Els agents van rebre un avís aquest dilluns d'un intent de robatori en una entitat bancària de la Gran Via al districte de Sants-Montjuïc. Un home, armat amb una pistola amagada a la cintura va entrar a les instal·lacions, va entregar una nota manuscrita a una de les treballadores. Però durant l'atracament es va posar nerviós i va decidir marxar sense emportar-se res.

  

  

La policia catalana va rebre un nou avís hores més tard sobre un robatori amb arma de foc que havia tingut lloc en una perfumeria del districte de Sants-Montjuïc. La descripció facilitada pels treballadors de la botiga coincidia amb la de l'home que havia intentat atracar el banc. Diverses dotacions policials es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de localitzar l'autor del robatori.

Finalment, al voltant de les 12.30 hores una patrulla de paisà va localitzar un home que coincidia amb la descripció del lladre. Els agents el van aturar per identificar-lo i durant l'escorcoll li van trobar una arma detonadora, una nota manuscrita com la lliurada en el banc i 100 euros en metàl·lic. Davant d'aquests fets, els agents el van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació, un d'ells en grau de temptativa.

Un cop a dependències policials se'l va poder relacionar amb els robatoris a tres farmàcies comesos aquest dilluns, dos a Sants i un a Sant Martí. A més, gràcies a la investigació oberta per la Unitat Central d'Atracaments, s'ha pogut determinar que també seria l'autor material del robatori amb intimidació a una altra entitat bancària del mateix districte comès el dia 9 de febrer, en el qual va seguir el mateix modus operandi. En aquella ocasió va aconseguir emportar-se 1.200 euros en metàl·lic, i a canvi va deixar un objecte que simulava ser un artefacte explosiu. El detingut passarà pròximament a disposició judicial.


Comentaris

envia el comentari