Detenen un home a Madrid per masturbar-se al carrer i ejacular sobre un policia nacional

L'arrestat portava diversos minuts exhibint-se davant de diverses dones que es trobaven en un bar de copes

Carrer on van tenir lloc els fets | CatalunyaDiari.cat

La passada matinada de dilluns, 20 de març, la Policia Nacional va detenir un home de 31 anys i nacionalitat peruana al carrer de la Cruz del districte Centro de Madrid per exhibicionisme, masturbar-se a la via pública i, presumptament, ejacular sobre un policia nacional. Els agents es van presentar al lloc després de ser alertats per diversos clients d'un local de copes que es troba en aquest carrer de la ciutat.

Segons informa 'El Mundo', els fets van succeir sobre les sis de la matinada, quan els agents van rebre l'avís. En arribar, es van trobar amb l'exhibicionista recolzat a la paret. Amb la seva mà esquerra es tocava el seu òrgan sexual mentre que amb l'altra mà subjectava un telèfon mòbil. Segons la versió policial, l'home va fer cas omís als agents i no va canviar la seva actitud, dirigint-s'hi amb veu melosa: «Oh, sí, amor meu. Oh, sí, amor meu. Molt dolent, gallec», els deia, segons l'acta.

Poc després, va augmentar la cadència dels seus moviments, segons la Policia, fins que va ejacular sobre la mà esquerra de l'agent. L'atestat policial assenyala en concret: «Un líquid de color blanquinós surt del seu òrgan genital en direcció al policia esmentat, caient a terra i a sobre la mà esquerra d'aquest home». L'home va seguir sense fer cas a les indicacions de l'agent dient-li: «No, amor meu; primer mira'm, amor meu», mentre amb la seva mà intentava tocar el rostre d'un dels policies. 

Va ser llavors quan l'home va fugir, però va ensopegar als pocs metres i va caure a terra i els agents el van arrestar. Mentre es trobava al calabós, el detingut li va dir a un agent: «Moltes gràcies, amor meu, m'has salvat la vida. Perdó per haver-me fet caca, és de l'emoció», reflecteix la diligència policial.


Comentaris

envia el comentari