Detenen un home per posseir dues grans plantacions de marihuana a Girona i Caldes de Malavella

La Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Girona han trobat 28 quilos de cabdells i 1.428 esqueixos de marihuana dins un búnquer en un garatge

Porta d'accés al búnquer de la casa de Girona on hi havia la droga | Guàrdia Civil

Un home de Caldes, que formava part d'una organització il·legal de tràfic de drogues destapada el passat mes de febrer, ha estat detingut després que la Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Girona hagin trobat grans quantitats de marihuana als seus dos habitatges el passat dimecres. El primer ha estat a la mateixa ciutat de Girona, a prop dels boscos de Taialà, on s'hn trobat 28 quilos de cabdells de marihuana preparats per vendre i 1.428 esqueixos dins d'un búnquer situat al garatge. Es tractava d'una trampa que s'hi podia accedir només amb un comandament a distància electrònic. Els agents van trobar també una arma de foc i una altra de fogueig, a més de 1.050 euros en efectiu.

En sospitar que el propietari d'aquesta casa gironina tenia un domicili a Caldes de Malavella, els investigadors s'hi van traslladar per veure què hi trobaven, segons informa el 'Diari de Girona'. Van descobrir que tota la casa, del barri de Can Carbonell, estava preparada per cultivar marihuana i van comissar un total de 1.185 plantes en fase de creixement, a més de 20 quilos de cabdells preparats per vendre i consumir. Els agents volen destacar que el detingut havia invertit una gran quantitat de diners en condicionar aquells espais per poder-hi cultivar marihuana. 


Comentaris

envia el comentari