Detenen un noi de 22 anys per intentar assassinar a un company de pis amb un ganivet a València

Hi havia sang i vidres per terra i tota la casa estava rebolicada

Agents de la Policia Nacional han detingut en el terrat d'un edifici del districte d'Abastos de València a un jove de 22 anys, d'origen marroquí, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, en grau de temptativa, després de –segons pareix– intentar clavar-li un ganivet a un company de pis, no conseguint-ho després d'esquivar-lo i ser auxiliat per altres companys.

Els fets han passat cap a les cinc i mitja de la vesprada, quan els agents que estaven fent faenes de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 per a que es dirigiren a un domicili del districte d'Abastos a on, segons pareix, s'estava produint una discussió entre els habitants de la finca.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van saber que, moments abans, en una vivenda de l'edifici hi havia hagut una discussió i, seguidament, havien eixit corrent dos hòmens, un d'ells perseguint a un altre amb una arma blanca.

Els agents van observar restes de sang que anaven des d'eixa casa fins a l'eixida de la finca, moment en què es perdia el seu rastre, i també van sentir que estaven arreplegant vidres trencats. En eixe moment, es van dirigir a la casa a on se sentien els sorolls i, en obrir-los la porta, es van donar compte que hi havia trossos de vidre d'una porta del saló i restes de sang per terra i l'interior de la vivenda estava rebolicat.

Intenta apunyalar-lo i trenquen la porta de vidre

Els policies van descobrir que un dels companys de pis s'havia encarat a un altre amb un ganivet –que havia agarrat de la cuina– i, segons pareix, va intentar apunyalar-lo. Amb tot, no va conseguir clavar-li el ganivet perquè la víctima el va esquivar i els demés companys de pis el van ajudar i, de fet,  van intentar immobilitzar-lo  i llevar-li l'arma.

A més, segons pareix, durant la baralla  es van trencar els vidres de la porta, cosa que va provocar talls en l'avantbraç de l'agressor que, tot seguit, va pegar a fugir i es va acabar refugiant en un altre pis molt propet.

Els agents es van dirigir al lloc i van vore que el sospitós no es trobava en el domicili. Però, després de fer una busca per la finca, el rastre de sang els va conduir fins a la porta d'accés al terrat. Una volta van accedir al lloc, van vore més sang que duien a una cambra de màquines.

Una volta allí, els policies van trobar al sospitós, amagat, agarrat de la reixa de la finca i amb els peus penjant en el buit del desllunat.  El xic, en vore la policia, va eixir del lloc ell mateix i, en eixe moment, els agents van comprovar que era ell qui tenia la ferida en el braç. Finalment, els agents després de fer unes quantes comprovacions, el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, en grau de temptativa. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...