Detenen una cuidadora d'una llar d'avis gironina per robar joies i vendre-les

La suma de les nou vendes d'aliances, penjolls i cadenes ascendia a un total de 5.121 euros
Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
La dona va robar penjolls, aliances i cadenes i va vendre-les per més de 5.000 euros | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts una cuidadora d'un centre de gent gran de Girona per robar joiesvalorades en més de 5.000 euros i vendre-les. A mitjans d'aquest mes agents del grup de proximitat van saber que en una residència de la ciutat estaven desapareixent joies de diverses dones grans que hi residien. Els Mossos van obrir una investigació i van descobrir que una treballadora, que feia tasques de cuidadora, havia fet set moviments de compravenda de joies a establiments de Girona entre el 12 de setembre i el 25 d'octubre.

 

Més tard, entre el 4 i el 5 de novembre, els Mossos van detectar dues transaccions més de joies. La suma de les nou vendes d'aliances, penjolls i cadenes ascendia a un total de 5.121 euros. Segons informa la policia, la treballadora del centre tenia cura de dones d'edat i s'aprofitava de la seva proximitat, de la confiança que li tenien i de la vulnerabilitat de les usuàries a l'hora de perpetrar els furts.

 

La detinguda no tenia antecedents i passarà a disposició judicial

La col·laboració amb el centre ha permès esbrinar la procedència d'algunes joies que ja havien estat venudes en diferents botigues de compravenda d'or de la ciutat de Girona i que ja s'han pogut retornar a les seves víctimes. La detinguda, a qui no té antecedents, té 24 anys, és de nacionalitat hondurenya i és veïna de la ciutat. Així mateix, passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari