ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

Detinguda per robar a la dona gran que cuidava a Sant Joan de Vilatorrada

La cuidadora aprofitava les visites mèdiques de la víctima per comprar per Internet i extreure diners del caixer, una quantitat que arriba als 8.000 euros
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Una dona de 57 anys veïna de Sant Joan de Vilatorrada ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra com l'autora d'haver-li robat diners a una dona gran que cuidava. En total, la cuidadora de la senyora de 75 anys i també veïna del municipi de la comarca del Bages, va efectuar moviments per un valor de 8.000 euros.

Roba 8.000 euros en uns mesos

Els fets van sortir a la llum el passat 17 de setembre quan la víctima va denunciar als Mossos que algú havia efectuat extraccions fraudulentes del seu compte bancari. Sembla que la cuidadora aprofitava les visites del metge per agafar la targeta de crèdit de la dona gran i fer-la servir per fer compres i treure diners.

 

Segons ha pogut saber 'CCMA', els investigadors han comprovat que la cuidadora va començar a fer pagaments per Internet el passat mes de març i fins aquest mes d'agost. La detinguda ha utilitzat la targeta de crèdit per fer múltiples compres a pàgines web i altres pagaments 'online' per un valor que supera els 4.500 euros.

Compra per Internet amb la targeta de la seva clienta

Però a més, també anava retirant diners en efectiu amb certa freqüència en caixers del municipi, fins a arribar als 3.500 euros. Sembla que la cuidadora de 57 anys aprofitava que la seva clienta estava a les consultes mèdiques, a les que ella l'acompanyava, per apoderar-se de la targeta de crèdit i utilitzar-la en el seu propi benefici.

 

Finalment, la víctima va denunciar l'extracció fraudulenta des del seu compte el passat 17 de setembre. Els Mossos d'Esquadra, després de diverses indagacions, van descobrir que era la veïna de Sant Joan de Vilatorrada, la cuidadora de la víctima, la que s'aprofitava dels ingressos. Finalment, els agents van procedir a la seva detenció aquest dijous 27 de setembre i divendres 28 ha passat a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris