Detinguda una dona a Torrevieja per perdre el seu fill i no anar a buscar-l'ho durant 14 hores per «estar cansada»

La persona que va trobar al menor va avisar a la mare, que el buscava pel passeig, que estava a la comissaria, però no va anar a recollir-lo

Niño perdido
Detenida una mujer en Torrevieja por perder a su hijo y no ir a buscarlo durante 14 horas por «estar cansada» | cedida / Archivo

La Guàrdia Civil van detenir el passat dijous, 25 de gener, a una dona britànica que havia perdut el seu fill de tres anys al passeig marítim de Torrevieja. La dona va decidir no anar a buscar al menor a la comissaria fins passades 14 hores i el motiu que va donar va ser que «estava massa cansada».

  

  

el nen caminava sol, en pijama, amb mitjons i sense sabates 

 

Un home va avisar el 112

El transeünt va trucar al 112 i la Policia Local es va traslladar fins al lloc dels fets per activar el protocol habitual per a aquest tipus de casos. Es va traslladar al menor a un hospital Universitari de Torrevieja i es va poder comprovar que estava en perfecte estat de salut.

L'endemà al matí, el nen continuava sota la tutela de la Policia. Concretament havien passat catorze hores quan la mare va decidir anar fins allà per denunciar que havia perdut al menor.

Segons informacions d'alguns testimonis de l'escena, la mare havia deixat al petit jugant sol al carrer i va marxar a prendre alguna cosa amb uns amics. Segons la persona que va donar l'avís, la dona «buscava alguna cosa» al voltant de les 21.30 hores a la zona on va ser trobat el petit.

La mare va trigar 14 hores en recollir al nen

El mateix alertant va informar a la dona que el nen estava a les dependències policials perquè l'havia trobat sol passejant pel carrer, i va alertar a la dona que acudís ràpidament a buscar-l'ho. En canvi, la mare es va presentar 14 hores després a la comissaria, dues hores després de trucar al matí per preguntar si efectivament estava allà.

En arribar, la dona de 34 anys va ser detinguda per la policia local i ja ha passat a disposició judicial i serà investigada pel jutjat d'Instrucció numero 4 de Torrevieja. Aquesta està acusada d'un presumpte delicte d'abandonament de menors. Mentrestant els serveis socials s'han fet càrrec de la tutela del menor fins que s'aclareixi tota la situació.


Comentaris

envia el comentari