Pla mitjà de dues agents del cos de la Policia Local de Manresa

Detinguda a Manresa per conduir beguda i agredir els agents de la policia

La dona va xocar contra les pilones d'una vorera i va donar 1,14 mg/l a la prova d'alcoholèmia

La Policia Local de Manresa ha detingut una conductora que, després de tenir un accident, va donar 1,14 mg/l a la prova d'alcoholèmia. Segons informa el cos policial, els fets van tenir lloc dissabte a la nit, quan diversos testimonis van alertar que una dona havia xocat contra les pilones de la vorera, a la carretera de Vic de Manresa. En arribar a l'indret, els agents van comprovar que amb l'impacte havia arrencat set pilones i que la conductora del vehicle mostrava símptomes d'haver begut.

La dona, una veïna d'Olesa de 38 anys i amb diversos antecedents policials, va ser sotmesa a la prova i va donar 1,14 mg/l. Segons manifesten les mateixes fonts, es va negar a una segona prova i va començar a escridassar i amenaçar els agents. Finalment va ser detinguda després de donar una puntada de peu a un policia i agafar pel coll a l'altre.

Detingut un lladre reincident per robar joies i objectes de valor en un pis de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre reincident de 42 anys i nacionalitat kosovar per robar joies i objectes valorats en uns 10.000 euros en un pis de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona. L'assalt amb força es va produir el 8 d'abril en un domicili del carrer Balmes i els investigadors van poder identificar el presumpte lladre, que té 14 antecedents per robatoris similars, detenint-lo aquest passat 18 de maig al seu habitatge del carrer de la Marina.

En la majoria de casos, l'home aprofitava que els inquilins o propietaris havien marxat uns dies de la ciutat per cometre els robatoris i accedia als habitatges escalant. De fet, segons la policia catalana, havia sortit de la presó el desembre, després de complir una condemna per un robatori en un domicili. El jutge ha decretat el seu ingrés a presó.