Detinguda una parella que traficava amb drogues a un pis de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han intervingut 12 grams de cocaïna, 353 de marihuana i 920 euros fraccionats en un habitatge d'Horta-Guinardó

Els Mossos han intervingut 12 grams de cocaïna i 353 de marihuana
Els Mossos han intervingut 12 grams de cocaïna i 353 de marihuana | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella que traficava amb drogues en un pis del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona. La policia va fer una entrada i escorcoll en aquest domicili el 19 de desembre passat a primera hora del matí.

El registre culminava una investigació durant la qual els Mossos van fer vigilàncies al pis davant la sospita que allà s'hi venien drogues. A l'interior de l'habitatge, els agents hi van trobar 12 grams de cocaïna, 353 de marihuana i 920 euros fraccionats. Per tot plegat, els Mossos van detenir la parella –ell dominicà i ella, colombiana- per un delicte contra la salut pública.

Cop dels Mossos a la distribució de la droga a Barcelona

La policia catalana va dur a terme una important operació antidroga el passat 11 de desembre. Una investigació ha estat liderada per la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona i la col·laboració de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Martí va permetre desarticular tres narco organitzacions dedicades a la distribució de droga a tota l'àrea metropolitana.

Aquestes organitzacions eren independents en infraestructura i no tenien cap relació entre elles, i cadascuna des del seu territori distribuïa les drogues, principalment cocaïna i marihuana, a diferents venedors de l'entorn metropolità per la seva venda al detall. En l’operatiu, que va portar el nom de Popeye —que era el sobrenom d’un dels detinguts, per la seva aparença física semblant al personatge Popeye— es van detenir 45 persones, intervenir 25 quilos de cocaïna, 5 quilos de marihuana i 500 plantes de marihuana així com haixix i drogues de síntesi.

La perillositat del grup desarticulat pels Mossos es va poder confirmar en els escorcolls. La policia hi va trobar quatre armes de foc i munició. En totes les entrades, que van superar la trentena, es van decomissar 96.174 euros en metàl·lic. Les entrades les van fer, als pisos dels líders de la banda, el Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos.


Comentaris

envia el comentari