Detinguda per deixar a la seva filla de quatre anys en el cotxe per emborratxar-se en un bar

La nena demanava socors per una finestreta
La dona se'n va anar de copes i va deixar a la seva filla en el cotxe | Cedida
 

Agents de la Policia Local del municipi d'Alberic, a València, han procedit a detenir a una dona després d'abandonar a la seva filla en el seu vehicle, tancada i amb una finestra oberta, per anar-se'n a un local a beure. Segons Antena 3, els policies van treure a la menor de quatre anys del cotxe, al·ludint en l'informe oficial que la nena podria haver estat atropellada si hagués volgut sortir del cotxe en sentir-se sola per buscar a la seva mare.

 

Després d'una cerca que va durar prop de vint minuts, es va trobar a la mare de la nena en un bar amb evidents signes d'haver begut grans quantitats d'alcohol. Els fets van ocórrer a les 23.00 hores del passat dimarts en l'Avinguda de la Muntanyeta d'Alberic. Els veïns van ser els que van alertar als agents després de veure que la nena demanava socors des de l'interior del turisme.

 

Després de localitzar a la dona, aquesta va intentar anar-se conduint el seu cotxe, però el que els policies la van informar que havia de sotmetre's abans a la prova d'alcoholèmia pels seus evidents símptomes d'alcoholisme. Davant l'obligació a fer-se una prova, la dona va proferir «continues respostes grolleres i ofensives» als agents.

Després d'intentar allunyar a la mare de la nena perquè no pogués sentir ni veure en quina situació es trobava la seva mare, es va procedir a detenir a la dona, que va ser acusada d'abandó familiar d'una menor d'edat i de desobediència a l'autoritat, a la qual va insultar de forma reiterada i davant la qual es va negar a identificar-se ni a fer-se un control d'alcoholèmia.