Detinguda la presumpta autora de la mort del bebè trobat a Barcelona

Es va trobar en un celobert de Gràcia

Imatge del lloc on es va trobar la nena, al carrer Roger de Flor, a Barcelona.
Imatge del lloc on es va trobar la nena, al carrer Roger de Flor, a Barcelona. | Guillem RS

La presumpta autora de la mort del bebè trobat al celobert d'un edifici de Barcelona ha estat detinguda, segons informen els Mossos d'Esquadra. El succés va tenir lloc el passat dimarts, 12 de juny, quan al voltant de les deu del matí els agents del cos policial català van trobar el cadàver d'un bebè al celobert del número 231 del carrer Roger de Flor, al districte barceloní de Gràcia.

La detinguda per part de la Divisió d'Investigació Criminal és una jove de 18 anys i se la relaciona directament amb la mort d’un bebè de poques hores de vida. 

La dona hauria llençat el nadó just després de donar a llum 

Els Mossos d'Esquadra determinen que aquest hauria estat el comportament de la presumpta autora de la mort del bebè, just després de donar a llum. Segons fonts policials, la detinguda de 18 anys i presumpta autora de l'assassinat no hauria tingut miraments en llençar el nounat pel cel obert del seu domicili al districte de Gràcia. 

Els fets, així doncs, es remunten al dimarts al matí quan els agents de seguretat ciutadana de cos de Mossos d’Esquadra van rebre avís d’una veïna d’un bloc del districte de Gràcia, sobre la troballa d'un possible cadàver. 

En arribar al punt del succés, finalment, els Mossos van corroborar la mort del nadó i la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra va encetar la investigació de les circumstàncies de la mort del bebè

Troben un nadó en una planta d'escombraries de Montcada i Reixac

El passat 22 de maig uns operaris també van localitzar el cadàver d'un nadó de menys d'un any en una planta de tractament de residus de Montcada i Reixac.

Els treballadors van avisar immediatament els Mossos d'Esquadra, que com en el cas prèviament esmentat, també van obrir llavors una investigació per esbrinar què havia passat amb el petit.


Comentaris

envia el comentari