URGENT

🚨 El jove ferit per una pilota de goma perd l'ull

Setena detenció per l'agressió sexual a una jove a Sabadell

Prop de 4.000 persones es concentren davant l'Ajuntament per condemnar la violació múltiple a una noia de 18 anys
La Policia Local de Sabadell ja va detenir diumenge sis presumptes autors de l'agressió | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns al vespre una setena persona per l'agressió sexual a una jove a Sabadell, al Vallès Occidental, segons han confirmat fonts policials. La Policia Local de Sabadell ja havia detingut diumenge sis persones després que la noia, de divuit anys, presentés la denúncia corresponent.

 

La violació múltiple es va produir en una nau abandonada al barri de Can Feu. Els acusats es van endur presumptament la jove d'una discoteca fins a la nau 'okupada', on van violar-la. Més tard, una parella que anava en cotxe la va trobar i la va portar a la comissaria.

 

 

Els veïns denuncien que aquesta antiga fàbrica, on s'han produït altres incidents com robatoris o incendis, estava ocupada des de feia més d'un any per un grup de persones d'origen magrebí «sense sostre» que «fan una mica de por». La presidenta de l'Associació de veïns ha assegurat que ja s'ha avisat diverses vegades al consistori per la falta de seguretat i la degradació del lloc. L’Ajuntament ha anunciat que es personarà a la causa i ha reiterat el seu compromís «per una ciutat on totes les dones se sentin segures».

 

 

4.000 persones condemnen els fets davant l'Ajuntament

Prop de 4.000 persones, segons la Policia Local, es van concentrar ahir davant l'Ajuntament. La plaça de Sant Roc es va omplir de denúncia i de rebuig a la violació que va patir la noia. La ciutat va voler mostrar la seva solidaritat amb la víctima i condemnar els fets. «És innegable que estem davant d'un problema social i estructural», deia el manifest dels col·lectius feministes que van convocar l'acte, llegit sota una pancarta de «foc al patriarcat»

 

Però es va fer també una crida a la no discriminació, lamentant l'odi, xenofòbia i racisme d'alguns, que han considerat l'origen dels assaltants com el problema. «Contra el masclisme ni el feixisme, ni un pas enrere», deia un dels dos comunicats que van llegir-se, en al·lusió al grup identitari Som, que havia convocat una protesta al mateix lloc per demanar «deportacions immediates» dels agressors, sota l'eslògan «menys immigració, més seguretat»

 

 

 

Comentaris