Detingudes quatre persones per cultiu de marihuana i frau elèctric a Gavà

Tres dels quatre detinguts són membres d'una mateixa família del barri de Ca N'Espinós

Detingudes quatre persones per cultiu de marihuana i frau elèctric a Gavà. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra amb el suport de la Policia Local de Gavà van detenir el passat dijous 2 de març a quatre veïns de Gavà d'entre 24 i 55 anys per frau elèctric i cultiu il·legal de marihuana en un domicili del municipi del Baix Llobregat. La investigació es va iniciar fa uns mesos quan tècnics de l'empresa proveïdora del servei elèctric van detectar un frau elèctric a la zona.

Segons han informat els Mossos a través d'un comunicat, els agents dels dos cossos policials, en coordinació amb el jutjat de Gavà, van registrar el domicili investigat, una parcel·la situada al barri de Ca N'Espinós amb diverses construccions precàries, on quatre de les habitacions estaven destinades al cultiu de marihuana. Tres dels quatre arrestats són membres d'una mateixa família –el pare, la mare i un dels seus fills- i la quarta persona detinguda és una dona que vivia amb ells.

La policia va intervenir un total de 332 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com una infraestructura de cultiu localitzada en les diferents àrees de l'habitatge. Els tècnics de la companyia elèctrica van quantificar l'import de l'energia defraudada en més de 27.000 euros per any. Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta a l'espera que el citi el jutge. Els altres tres van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.


Comentaris

envia el comentari