Detall d'un cotxe de la Policia Nacional

La nit de Cap d'Any més il·legal de Catalunya: Es queden de pedra amb el que troben

Havien preparat 800 dosis de cocaïna per vendre | En l'operatiu també es van escorcollar diversos locals i es van requisar més de 17 quilos de marihuana

Les festes de Nadal s'han viscut de manera diferent per les restriccions que s'han implantat per la covid-19. El tancament de l'oci nocturn ha estat arreu del territori, però molts no han tingut confinament nocturn.

Tot i això, han estat molts els que han organitzat festes il·legals per celebrar Nadal o l'entrada de l'any 2022. La nit de Cap d'Any va ser prou moguda a tot Catalunya i es van desmantellar 25 festes il·legals.

La que va fer ombra a totes, però, va ser una orgia a Lliçà d'Amunt, al Vallès Oriental, que congregava unes 70 persones. La policia local de la població va aixecar una acta per incompliment de les restriccions contra la covid-19.

A més d'aquestes festes il·legals, a Sant Feliu de Guíxols, es va detectar diverses persones que tenien substàncies estupefaents per vendre la nit de Cap d'Any. Uns individus que van ser detinguts per la Policia Nacional i la Policia Local del municipi.

800 dosis de cocaïna i gairebé 20 quilos de marihuana

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, va fer una ampliació de l'operació antidroga 'Goleta'. Un operatiu que ha permès arrestar tres persones, el cap de la banda i dues dones implicades.

Els policies van intervenir 848 grams de cocaïna i 17,4 quilos de marihuana, a més de diners en efectiu, joies i vehicles. Les substàncies estupefaents es volien vendre durant la nit de Cap d'Any.

La investigació també va comportar l'entrada i registre de diferents locals i garatges, a més de diversos bars de la ciutat. L'operació continua oberta i no es descarta que hi puguin haver més detinguts relacionats amb els fets de Sant Feliu de Guíxols.


Els tres arrestats van passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols que va enviar a presó al principal inculpat, mentre que les dues acompanyants van quedar en llibertat amb càrrecs.

A més de les unitats d'intervenció de la Policia Nacional, també hi va col·laborar la unitat de científica, la policia judicial, la unitat d'estrangeria, la canina i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Pla general del que va intervenir la policia a Sant Feliu aquest passat Cap d'Any de 2021.
800 dosis de cocaïna i 17 quilos de marihuana, i més | Policia Nacional