Detenen un home per robar i agredir una àvia sorda al Baix Camp

L'home es va colar al portal i va agredir la dona a l'ascensor per intentar robar-li els anells que duia

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus.
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital

Una dona gran amb problemes d’oïda va ser víctima d’un intent de robatori amb violència dissabte passat, 20 d’abril a Reus. L’anciana, de 82 anys, va entrar al portal del seu edifici, ubicat al carrer de Jovellanos i es va dirigir a l’ascensor per pujar cap a casa seva. Quan era a l’ascensor, un jove s’hi va colar dins per intentar robar a la dona.

Segons ha informat el ‘Diari de Tarragona’, el lladre va començar a estirar les mans de la dona per tal de robar-li els anells que duia. La dona té sordera i no havia sentit com l’home havia entrat al portal i també s’havia colat a l’ascensor. Quan la dona va ser atacada, va començar a cridar per demanar auxili, mentre intentava desfer-se del seu agressor.

L’home, en veure que l’anciana cridava i el podria descobrir algun veí, va sortir corrents del portal i es va amagar al carrer de Sant Serapi. Un veí el va veure i va poder avisar la Guàrdia Urbana, que va acabar detenint el lladre. En el moment d’identificar-lo, els policies van veure que l’home podria anar drogat, sota els afectes d’alguna substància psicotròpica. A més, havia perdut el mòbil i duia una ferida al cap. L’home va ser traslladat al CAP Sant Pere i a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Un policia fora de servei enxampa a Reus un lladre de bicis de Cambrils

Un policia fora de servei va aconseguir identificar i detenir a Reus un lladre que havia robat dues bicicletes de muntanya a Cambrils. La Policia Local de Cambrils havia rebut dues denúncies per robatoris de bicicletes a l'Hotel Estival el Dorado Resort, el 30 de març i el 17 d'abril. Les càmeres de vigilància van permetre identificar l'autor dels fets, i la policia va difondre la descripció del lladre i va donar l'ordre de detenir-lo. Finalment, va ser detingut a Reus, al barri Sol i Vista, el passat 19 d'abril, dos dies després del segon robatori. 


Comentaris

envia el comentari