Detingut per agredir a la seva parella embarassada al centre de Tarragona

El presumpte autor dels fets va ser detingut aquest dilluns al centre de la ciutat

Nou cas de violència domèstica a la ciutat de Tarragona. La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut, aquest dilluns, 17 de juny, a un home de 33 anys per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

Ahir al migdia, a l'Eixample de la ciutat, una dona va alertar els agents perquè quan havia arribat al seu domicili s'havia trobat la seva exparella, que l'havia agredit, amb l'agreujant que es trobava embarassada.  Segons el testimoni de la dona, la parella s'havia trencat aquest cap de setmana i ella ja hauria rebut agressions anteriorment. El presumpte agressor s'ha posat en contacte amb aquest mitjà i ha negat els fets, assegurant fins i tot que va ser la dona qui el va agredir a ell i per això va haver de trucar la policia. Tanmateix, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Tarragona, l'home va ser detingut.

Els fets han tingut lloc poc més de deu dies després de la darrera detenció per violència masclista a Tarragona. A inicis del mes de juny, el passat dia quatre, es feia públic que la policia local tarragonina havia detingut un jove de 19 anys a l'Eixample de la ciutat per un presumpte cas de violència masclista envers la seva parella. L'agressió hauria vingut precedida d'una forta discussió entre ambdós pel fet que el jove li hauria agafat diners de la cartera a ella. La víctima va traslladar als agents que havia rebut cops i insults.

Detingut per ordre de crida i cerca

Així mateix, la Urbana tarragonina ha fet públic que també han detingut un home de 48 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca. La detenció s'ha produït aquest dilluns, 17 de juny, poc després de les nou del matí, al passeig Rafael Casanova, al costat del Fortí de la reina. L'home es trobava acampat a la zona i quan els agents li van requerir la documentació van comprovar que li constava una ordre dictada pel jutjat d'instrucció número 2 de Vinaròs per trencament de condemna.