rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Detingut per apallisar la seva dona al carrer a Mataró

Els testimonis afirmen que l'ha agafat pel cabell, pel cap i l'ha colpejat contra el capó d'un vehicle
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un home ha estat detingut després de donar una brutal pallissa a la seva dona a les portes del bar que ambdós administraven en el barri de Cerdanyola, a Mataró. Així ho han indicat fonts dels Mossos d'Esquadra, que han detallat que el local es trobava just sota de casa seva.

 

Els fets s'han alertat al voltant de les 7.30 hores, quan els veïns de l'edifici han informat als agents policials que el marit estava agredint de manera indiscriminada la seva parella. La víctima intentava fugir, però l'agressor ho va impedir, agafant-la pel cabell, pel cap i colpejant-la contra el capó d'un vehicle.

Una discussió nocturna a Mataró

Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Segons la versió oficial, al llarg de la nit s'ha escoltat una contínua baralla entre els dos implicats en la polèmica. Els crits i els insults es repetien des de l'interior de la casa del matrimoni, encara que ningú va considerar necessari contactar amb els Mossos d'Esquadra per informar què estava succeint.

 

Va ser quan la dona va intentar fugir que la discussió es va convertir en agressió. Tot i que molts dels veïns presents van intentar aturar l'home, no es van atrevir a convertir-se en intermediaris de la baralla. Mentre observaven la polèmica escena, esperaven els policies que van prendre les mesures pertinents.

L'home va intentar amargar-se dels agents

  

l'home va intentar amagar-se dels Mossos d'Esquadra,

 

Els agents van tombar la porta del domicili sense dubtar-ho, capturant l'home, que no va oposar cap resistència davant l'operatiu. Posteriorment, van identificar les dues persones implicades en la discussió, així com els testimonis que podran ajudar a la investigació.

 

Segons indicaven els veïns de la parella, les baralles entre ambdós eren habituals, encara que la dona mai havia presentat una denúncia per violència de gènere. Després de la detenció, la dona, en estat feriu lleu i conscient, ha estat traslladada a l'hospital. A l'investigar l'interior del domicili, els Mossos han trobat plantes de marihuana.